WAT DOET DE THERAPIE PRECIES?

Biocharger-therapie brengt het lichaam weer op orde, zet de cellen terug in de juiste ‘trilling’ en zorgt ervoor dat het natuurlijke afweersysteem van het lichaam er enorm op vooruit gaat . De verbinding tussen de lichaamscellen wordt hersteld en alle processen in het lichaam gaan beter werken. Na de Biocharger-therapie/Mars 3  nemen vermoeidheid en pijn bij 75% van onze bezoekers af, vaak al na 2 behandelingen.

VOOR WELKE KLACHTEN?

Het is met Biocharger-therapie mogelijk om in vrij korte tijd te herstellen van door de reguliere geneeskunde zeer moeilijk behandelbare problemen zoals o.a. pijnklachten, b.v. hoofpijn en spierpijn, chronische vermoeidheid, spastische darm, maar ook allerlei denkbare infectieziekten zoals de Ziekte van Pfeiffer, ziekte van Lyme, Candida en vele soorten parasieten.

PERSOONLIJKE ERVARING

Zelf was ik, vooral de laatste jaren, vaak ziek en weet daarom hoe belangrijk een juiste diagnose van kwalen en klachten is. Ik heb heel wat met mijn gezondheid gesukkeld tot ik erachter kwam wat de oorzaken van mijn klachten waren. Door de apparatuur waarmee ik nu werk, ben ik uiteindelijk genezen. Daarbij ontdekte ik dat bij de meeste terugkerende of aanhoudende klachten de oorzaak gezocht moet worden in een infectie, heel vaak veroorzaakt door een virus, schimmel, parasiet of bacterie. Daarbij is eigenlijk een hoofdrol weggelegd voor de, nog lang niet bij iedereen bekende, Candida schimmelinfectie.

Mensen met een Candida infectie hebben vaak last van vermoeidheid, eczeem, darm- en long-aandoeningen, migraine en fybromyalgy, maar parasieten en bacterien kunnen verschillende andere klachten veroorzaken, zoals auto-immuunziektes en allergie voor bepaalde soorten voeding. Aandoeningen die vaak niet te genezen lijken, maar dat in feite wel zijn. Belangrijk is alleen de precieze oorzaak en infectie te achterhalen en dan de juiste behandeling daarvan te bepalen.