HAARANALYSE VOOR MENS EN DIER

haaranalyse-huisdieren-300x225Wanneer u verder weg woont, of om een andere reden niet naar de praktijk kunt of wilt komen, bieden wij u de mogelijkheid van haaranalyse. Deze haaranalyse is mogelijk bij mens en dier, het is dus ook een goede mogelijkheid een analyse van uw huisdier te krijgen, terwijl het dier in zijn vertrouwde omgeving blijft.

Voor deze haaranalyse doet u een plukje haar van ca. 2 cm. in een plastic boterhamzakje, wat u dichtgeknoopt in een envelop naar de praktijk stuurt. Na analyse van het haar krijgt u een diagnose en eventueel supplementen thuis gestuurd.

DIAGNOSE

Om de diagnose te stellen werk ik met de Bruce Copen MARS III, een apparaat met de nieuwste technologie, speciaal ontwikkeld voor biocommunicatie met het fijnstoffelijk informatieveld. Binnen enkele minuten test ik voor u de fijnstoffelijke informatie van organen, hormonen, belastingen, allergie, toxinen, infecties, meridianen, emotioneel/mentale factoren, oorzaken, tekorten (vitaminen, mineralen) therapiemiddelen, homeopathie en nog veel meer. Dit apparaat is ook te gebruiken voor dieren en planten. Wanneer ik weet wat de oorzaak van uw klachten is, ga ik u behandelen met gerichte methodes, die een goed resultaat hebben, waaronder “fotonen-therapie”, een therapie die het lichaam herstelt zonder bijwerkingen en die het immuunsysteem ondersteunt om ziektekiemen in ons lichaam snel en goed te bestrijden. Meestal zijn alle klachten na 2 of 3 behandelingen al veel minder.

Via een intake-gesprek en analyse kunnen we kijken wat de oorzaak is van uw klachten of aandoening en wat ik u voor behandeling en supplementen kan bieden om uw genezing en herstel te bevorderen.